Telepresence robot voor zorg op afstand. 

Deze Double 2 telepresence zorgrobot is de 2e generatie telepresence robot uit de USA. Nu voorzien van stabieler en sneller onderstel waardoor communicatie op afstand nog beter wordt !

Direct persoonlijk en live contact zonder lijfelijk aanwezig te hoeven zijn. Artsen, thuiszorg, mantelzorg, iedereen kan in real-time persoonlijke gesprekken met de patiënt voeren. Ideaal voor zorg-op-afstand waarbij gedurende een periode regelmatig consult nodig is. Of om een oogje in het zeil te houden bij bijvoorbeeld dementerende ouderen.

Unieke punten:

  • Elegant, compact design
  • Bewezen functionaliteit
  • Werkt 8 uur op accu

Voordelen telepresence:

  • Vaker contact
  • Geen reistijden
  • Bespaart bezoekkosten
  • Verbeterd herstel
  • Draagt bij aan veiligheid

Hoe werkt de Double 2 telepresence robot ?

De Double 2 telepresence zorgrobot is een op afstand te besturen platform/onderstel waardoor de gebruiker zelf in de gewenste ruimte rond kan rijden en kijken. Besturing is eenvoudig middels je muis of toetsenbord.

Via een webcam en iPad (niet meegeleverd) wordt realtime beeld en geluid verstuurd. Opladen gaat eenvoudig via het docking station.

Double robot werkwijze

double-telepresence-robot

Waarvoor wordt de telepresence robot gebruikt ?

De Double 2 wordt dagelijks gebruikt in kantooromgevingen en scholen, maar wordt ook gebruikt in zorgomgevingen met als doel het creëren van (frequenter) contact tussen zorgverlener, familieleden, mantelzorg en bewoner/patiënt. Door inzet van de telepresence robot is vaker contact mogelijk zonder (extra) kosten van bijvoorbeeld reisafstand en hoge uurtarieven.

Vaker contact versterkt het gevoel van veiligheid en draagt daarmee bij aan de zorg.

Nu te koop.

Set bestaande uit 1 bestuurbaar onderstel met telescopische mast, behuizing voor iPad en 1 oplaadstation/docking station. Let op: excl. iPad.

Verbindingen: via Wifi, Bluetooth

Hoogte: ca. 120 tot 150 cm, Breedte: ca. 25 cm

Gewicht: ca. 6 kg

double docking

Docking station.

Meer informatie over de Double 2 zorgrobot ?

We zijn u graag van dienst:

Vraag meer info.

Bekijk de andere robots.

Roboticare is salespartner van:

double-robotics-telepresence